ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση των υποψήφιων αρχηγών στην Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση των υποψήφιων αρχηγών στην Κουμουνδούρου

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία Πολάκη.

Ειδικότερα, σε μία αιχμηρή ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης αποδέχθηκε την πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση των υποψήφιων αρχηγών. «Δεν θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δεν διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για Κ.Ε. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Από την πλευρά του, ο κ. Πολάκης σημείωσε ότι «με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει, αύριο στις 12.30 μ.μ. θα γίνει η συνάντηση στα γραφεία της Κουμουνδούρου των υποψήφιων προέδρων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ». Ενημερώνει, ότι λόγω απουσίας τους από την Αθήνα, οι κύριοι Φαραντούρης και Γκλέτσος θα συμμετέχουν με τηλεδιάσκεψη.

Παρόντες, όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης θα είναι η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγγου, ο πρόεδρος της Κ.Ο. Νίκος Παππάς και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θάνος Μωραΐτης.

«Εκεί είναι προφανές πως θα τεθούν όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει προκείμενου μέσα από συζήτηση, αντιπαράθεση και σύνθεση να υπάρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές», λέει ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας: «Μια πορεία που θα ανακόψει την εικόνα ρευστοποίησης που δημιουργούν τόσο τα απαράδεκτα εξώδικα, όσο και οι απειλές για διαγραφές ή αποκλεισμούς υποψηφιότητας».

Η ανάρτηση Πολάκη

Φάμελλος: Η συνάντηση των «5» πρέπει να γίνει μέσα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

«Ενημέρωσα τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις», δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά την πρόταση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψήφιων προέδρων στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη. 

Ο κ. Φάμελλος πρόσθεσε πως η συνάντηση πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε. Από εκεί ξεκινάμε, από τους κανόνες της κοινής μας ύπαρξης».

Αναβάλλεται η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, αναβάλλεται.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT