Φάμελλος: Αδιανόητο να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης αν δεν αποσύρει το εξώδικο

Φάμελλος: Αδιανόητο να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης αν δεν αποσύρει το εξώδικο

«Με τόσα λάθη, μπορεί ένα πρόσωπο να γίνει αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;» διερωτήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποιος που στέλνει εξώδικο στο κόμμα του», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα, Πέμπτη, το πρωί.

Ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι οι επιλογές Κασσελάκη έφεραν την απαξίωση του κόμματος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει σελίδα, η προηγούμενη περίοδος ήταν καταστροφική. Η δική μου υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενωμένοι και ενιαίοι», συμπλήρωσε ο βουλευτής του κόμματος.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι πρέπει να αποκλειστεί η υποψηφιότητα του Στ. Κασσελάκη, απάντησε πως «θέλω οι απόψεις μου να μπουν σε αξιολόγηση και δεν θα ήθελα να χρησιμοποιηθεί μια άλλη διαδρομή τυπική και γραφειοκρατική. Δεν θέλω, ούτε επεδίωκα ποτέ, αυτό να γίνει διαδικαστικά. Εγώ πρότεινα στον πρώην πρόεδρο να μην πάμε σε μομφή και να πάμε σε διαδικασία από τη βάση».

«Με τόσα λάθη, μπορεί ένα πρόσωπο να γίνει αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;» διερωτήθηκε στη συνέχεια, λέγοντας πως ο ίδιος «ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποιος που στέλνει εξώδικο στο κόμμα του».

Στη συνέχεια, τόνισε πως «αν κάποιος μου έλεγε τον όρο “διαγραφή”, θα έλεγα να διαγράψουμε τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και όχι τη διαγραφή ανθρώπου». «Πρέπει άμεσα να αποσυρθεί η κατηγορία της διαπλοκής, να αποσυρθεί το εξώδικο και να αποκατασταθεί η παραβίαση των αποφάσεων των οργάνων», επεσήμανε επίσης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT