ΣΥΡΙΖΑ: Προβοκάτσιες με sms ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής καταγγέλλει ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Προβοκάτσιες με sms ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής καταγγέλλει ο Κασσελάκης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αποδοκιμασία των –όπως λέει– «προβοκατόρικων» ενεργειών που σχεδιάζονται με κλήση μελών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, προχώρησε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση αναφέρει:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται –δήθεν εκ μέρους μου– μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Οπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες. Τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης».

«Να γίνει έρευνα από το κόμμα για τη διαρροή του «πόθεν έσχες»

Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Το ραντεβού προέκυψε κατόπιν πρόσκλησης του κ. Πολάκη σε όλους τους υποψήφιους προέδρους. Στην εν λόγω πρόσκληση ανταποκρίθηκε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εξερχόμενος από την Κουμουνδούρου έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε, μεταξύ άλλων, αναφορικά με το εξώδικο που απέστειλε προχθές πως «δεν θα ταλαιπωρήσει νομικά τον ΣΥΡΙΖΑ». Κάλεσε παρ’ όλα αυτά την Π.Γ. του κόμματος να διερευνήσει το πώς έγινε η διαρροή του «πόθεν έσχες» του.  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT