Γερουλάνος: Θα ήμουν στον β’ γύρο αν δεν κατέβαινε η Διαμαντοπούλου – Λυπηρό που δεν θα γίνει ντιμπέιτ

Γερουλάνος: Θα ήμουν στον β’ γύρο αν δεν κατέβαινε η Διαμαντοπούλου – Λυπηρό που δεν θα γίνει ντιμπέιτ

«Η όλη διαδικασία ανέδειξε ένα ΠΑΣΟΚ συντεταγμένο», σημείωσε - Πώς σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λυπηρή» εξέλιξη χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, το γεγονός πως δεν θα προχωρήσει τελικά το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του β’ γύρου των εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος απάντησε καταφατικά στο ερώτημα-εκτίμηση ότι ο ίδιος θα βρισκόταν στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, αν δεν κατέβαινε υποψήφια για την ηγεσία η Αννα Διαμαντοπούλου. 

Ο ίδιος υποστήριξε πως η όλη διαδικασία ανέδειξε ένα ΠΑΣΟΚ συντεταγμένο, ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες και την επόμενη ημέρα, όπου του ζητηθεί, χαρακτηρίζοντας, πάντως, «γλυκόπικρη» την αίσθηση που του άφησε το αποτέλεσμα του α’ γύρου της κάλπης. 

«Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση που θα μπορεί να επηρεάζει τα πράγματα», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ο κ. Γερουλάνος

Οσον αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε πως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία» και σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι μια παράταξη που έχει μπροστά της έναν μακρύ δρόμο»

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Γερουλάνου:

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT