Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν για τον δεύτερο γύρο Ανδρουλάκης και Δούκας – Τι δήλωσαν

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν για τον δεύτερο γύρο Ανδρουλάκης και Δούκας – Τι δήλωσαν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ιλιον και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων αντίστοιχα ψήφισαν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας, οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον σημερινό δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δήλωσή του ανέφερε:

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα, κόπο, προσπάθεια. 

Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που πάλεψαν τα πιο δύσκολα χρόνια σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη, προοδευτική, Δημοκρατική Παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού. Για μια πατρίδα πιο ισχυρή και μια κοινωνία πιο δίκαιη.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας τόνισε: 

«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία. Να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Δίνουμε Ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την Aλλαγή!»

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT