Σκληροί χαρακτηρισμοί Πολάκη προς τους «87»: «Εχετε κάνει τον Κασσελάκη πληγωμένο πρίγκιπα»

Σκληροί χαρακτηρισμοί Πολάκη προς τους «87»: «Εχετε κάνει τον Κασσελάκη πληγωμένο πρίγκιπα»

Αιχμές κατά των «87» από τον βουλευτή Χανίων, υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις εξελίξεις εν όψει εκλογών. «Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει, ΑΥΤΟ το πράγμα δεν βγαίνει», είπε για Κασσελάκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σκληρούς χαρακτηρισμούς σχετικά με τους χειρισμούς των «87» για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, προέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, αποδίδοντας ευθύνες στους «87» για τις εξελίξεις στο κόμμα, δήλωσε: «Την έχετε κανει τη μ@@@@@@ σας και τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκιπα, εσείς οι 87, οι 100». Και πρόσθεσε ότι, στις εκλογές, «αν έρθει όμως κανονικός κόσμος να ψηφίσει, ΑΥΤΟ το πράγμα, πρόεδρος δεν βγαίνει».

Ο τέως πρόεδρος του κόμματος δεν έχει αναγνωρίσει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής σχετικά με την υποψηφιότητά του, ούτε επί της ουσίας έχει αναγνωρίσει την αποπομπή του από την ηγεσία του κόμματος, καθώς υποστηρίζει ότι είναι πρόεδρος μέχρι τη διεξαγωγή του συνεδρίου και τις εκλογές.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, η παράλληλη ιστοσελίδα («Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ») που έχει δημιουργήσει, και καλεί να εγγραφούν πολίτες και εθελοντές για να τον βοηθήσουν στην εκστρατεία του για τις εκλογές, έχει προσελκύσει χιλιάδες άτομα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT