ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Πολάκη – Ακρίτα για τις δηλώσεις στην Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Πολάκη – Ακρίτα για τις δηλώσεις στην Πολιτική Γραμματεία

Κόντρα μεταξύ του υποψήφιου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και της Ελενας Ακρίταξέσπασε στον προσωπικό λογαριασμό της βουλευτή στο Facebook, σχετικά με δηλώσεις του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα μεταξύ του υποψήφιου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και της Ελενας Ακρίτα ξέσπασε στον προσωπικό λογαριασμό της βουλευτή στο Facebook, σχετικά με δηλώσεις του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. 

Σε ανάρτησή της, η κ. Ακρίτα διατύπωσε αρχικά έκφραση που αποδίδεται στον βουλευτή Χανίων, καλώντας τον Παύλο Πολάκη να επιβεβαιώσει εάν όντως ειπώθηκε. «”Αυτό το πράμα πρόεδρος δεν βγαίνει. Οσα λέει και κάνει ο Κασσελάκης μοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό”. Αλήθεια το ξεστόμισες αυτό, Παύλο Πολάκη;»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε στην ανάρτησή της κ. Ακρίτα, παραθέτοντας, όπως υποστήριξε, τα ακριβή του λόγια. Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη συνεδρίαση της Π.Γ. Είχε πει, μεταξύ άλλων αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη: «Σύμφωνα με την εισήγηση, γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά. Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό! Για να λέμε όλη την αλήθεια, εσείς οι 87 κ.λπ. Την έχετε κάνει τη μ****** με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος – παραπονεμένος πρίγκιπας! Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!».

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Πολάκη – Ακρίτα για τις δηλώσεις στην Πολιτική Γραμματεία-1

Η κ. Ακρίτα επανήλθε και απευθυνόμενη στον βουλευτή Χανίων ρώτησε: «Ποιος είναι ο “κανονικός” κόσμος, ακριβώς;». Ο κ. Πολάκης αντέδρασε εκ νέου «έλα κομμένες οι αηδίες!».

Η κ. Ακρίτα σημείωσε, τελικά, στα σχόλια της ανάρτησης: «Οι συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας ηχογραφούνται. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT