«Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Κασσελάκης»: Η απάντηση στελεχών για τα περί «εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ»

«Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Κασσελάκης»: Η απάντηση στελεχών για τα περί «εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1.500m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη», αναφέρουν στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη σχετική διαρροή τους υποστηρίζουν πως «επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν τη διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας».

«Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στη δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει “άλλωστε”…», προσθέτουν καταληκτικά.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», o αποπεμφθείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς γιατί δεν ιδρύει το δικό του κόμμα, φέρεται να απάντησε πως «στόχος του είναι πρώτα να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, να τον φτάσει στο μη περαιτέρω, στο 0,5% δημοσκοπικά αν είναι δυνατόν και εν συνεχεία θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός καινούργιου “ΣΥΡΙΖΑ”. Ενός κόμματος δηλαδή, το οποίο θα κινείται στην Αριστερά, αλλά δε θα διαθέτει τις παθογένειες του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT