Στον Αρειο Πάγο ο Χρήστος Σταϊκούρας αύριο για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Στον Αρειο Πάγο ο Χρήστος Σταϊκούρας αύριο για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη θα επισκεφτεί αύριο, Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί και θα έχει θέμα την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών. 

Υπενθυμίζεται πως εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας μετά τη δημοσιοποίηση, την περασμένη εβδομάδα, του τελευταίου περιστατικού στο σιδηροδρομικό δίκτυο, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αριστείδης Κορέας.

Από λάθος του ρυθμιστή κυκλοφορίας στο ΣΚΑ, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 17.44, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Κάντζα – Ανω Λιόσια του προαστιακού κατευθύνθηκε προς την είσοδο της γραμμής 3 του μετρό. Το περιστατικό ξεκίνησε από λάθος του σταθμάρχη του ΣΚΑ, ενώ φαίνεται πως αργά αντανακλαστικά επέδειξε και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT