Επιδεικτική αποχώρηση Μητσοτάκη στην ομιλία Παππά – Εδειξε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση 

Επιδεικτική αποχώρηση Μητσοτάκη στην ομιλία Παππά – Εδειξε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση 

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν υπάρχει ένα πολιτικό μήνυμα από την έως τώρα συζήτηση στη Βουλή δεν είναι από όσα έχουν ειπωθεί, αλλά από όσα έγιναν σιωπηλά. 

Ο πρωθυπουργός, με το που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα σε μια κίνηση με έντονο πολιτικό συμβολισμό.

Επιδεικτική αποχώρηση Μητσοτάκη στην ομιλία Παππά – Εδειξε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση -1

Εδειξε, όπως έγραφε στο σημερινό φύλλο της η «Κ», πως δεν τον αναγνωρίζει ως αντίπαλο, αφού ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος είναι καταδικασμένος από την ελληνική Δικαιοσύνη με 13-0. 

Αντίθετα ο κ. Μητσοτάκης επανήλθε στην αίθουσα μόλις ανέβηκε στο βήμα ο κ. Ανδρουλάκης, δείχνοντας με αυτή τη σημειολογία ποιον θεωρεί πλέον βασικό αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας, παραμένοντας μάλιστα στις ομιλίες όλων των πολιτικών αρχηγών

Χαρακτηριστικό είναι πως την ίδια τακτική με τον πρόεδρο της Ν.Δ. ακολούθησαν και σχεδόν οι μισοί βουλευτές του κόμματος, με τα έδρανα της κυβερνητικής παράταξης να είναι σχεδόν άδεια την ώρα της ομιλίας του κ. Παππά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT