Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαίνια γραφείων στον Ταύρο με καπνογόνα και συνθήματα

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαίνια γραφείων στον Ταύρο με καπνογόνα και συνθήματα

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη, όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Ευάγγελος Αντώναρος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εγκαινίασε τα γραφεία της προεκλογικής του εκστρατείας στον Ταύρο σε νοικιασμένο πολυχώρο παραπλεύρως της οδού Πειραιώς το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, έγιναν δεκτοί από αρκετό κόσμο, πολλοί από τους οποίους είχαν φτάσει εκεί με πούλμαν, ενώ άναψαν και καπνογόνα.

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαίνια γραφείων στον Ταύρο με καπνογόνα και συνθήματα-1
ΙΝΤΙΜΕ

Στο εσωτερικό του κτιρίου εθελοντές υποδέχονταν μέλη και εθελοντές του «odikosmassyriza» προκειμένου, αν το επιθυμούν, να συμπληρώσουν φόρμες εγγραφής ή επικαιροποίησης στοιχείων μελών του κόμματος για τις τοπικές οργανώσεις.

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαίνια γραφείων στον Ταύρο με καπνογόνα και συνθήματα-2
ΙΝΤΙΜΕ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη, όπως οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Ευάγγελος Αποστολάκης, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θάνος Μωραΐτης, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ευάγγελος Αντώναρος.

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαίνια γραφείων στον Ταύρο με καπνογόνα και συνθήματα-3
ΙΝΤΙΜΕ

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επικριθεί από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνησή του να νοικιάσει γραφεία εν όψει του συνεδρίου για την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα, καθώς η υποψηφιότητά του έχει απορριφθεί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Οι 87 και άλλα στελέχη τον κατηγορούν ότι σχεδιάζει διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργία νέου κόμματος, κάτι που ο ίδιος και οι συνεργάτες του απορρίπτουν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT