Αντ. Σαμαράς: Ανοίγει ο δρόμος για πλήρη αποκάλυψη της σκευωρίας Novartis

Αντ. Σαμαράς: Ανοίγει ο δρόμος για πλήρη αποκάλυψη της σκευωρίας Novartis

«Θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας», αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός μετά την απόφαση για άρση του καθεστώτος προστασίας στους μάρτυρες της υπόθεσης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση της Δικαιοσύνης για την άρση του καθεστώτος προστασίας στους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Οπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση, «ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Novartis. Θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας».

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την εξέλιξη. Ερχεται η ώρα της αλήθειας. Μέχρι τέλους. Για όλα και για όλους», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε υποβάλει στις 27 Ιουνίου αίτηση για την αποκάλυψη της ταυτότητας των «προστατευόμενων» μαρτύρων, με τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Νοβαρτις. Θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την εξέλιξη. Ερχεται η ώρα της αλήθειας. Μέχρι τέλους. Για όλα και για όλους!»

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT