Κατ. Σακελλαροπούλου: «Πολύτιμη παρακαταθήκη το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40»

Κατ. Σακελλαροπούλου: «Πολύτιμη παρακαταθήκη το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40»

«Η εθνική επέτειος του ένδοξου ΟΧΙ είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης προς όλους όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας», ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης προς όλους όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας» έκανε λόγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχετικά με την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Κατ. Σακελλαροπούλου: «Πολύτιμη παρακαταθήκη το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40»-1
INTIME News

Σε δήλωσή της, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, η Πτδ δήλωσε πως «η εθνική επέτειος του ένδοξου ΟΧΙ είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης προς όλους όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας».

«Το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40 αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη και φωτεινό παράδειγμα για το μέλλον. Με αφορμή τη σημερινή λαμπρή παρέλαση, θα ήθελα να εξάρω τις Ενοπλες Δυνάμεις μας, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης εγγυώνται την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Χρόνια πολλά!», ανέφερε στη δήλωσή της η κ. Σακελλαροπούλου.

Κατ. Σακελλαροπούλου: «Πολύτιμη παρακαταθήκη το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40»-2
INTIME News

Ο διάλογος με τον πιλότο της ομάδας «ΖΕΥΣ»

«Ας τιμήσουμε τις θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση στην πατρίδα», ανέφερε στο μήνυμά του ο πιλότος του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ», Σμηναγός Γεώργιος Σωτηρίου κατά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης ανά τη χώρα. Στη συνέχεια, ως είθισται, συνομίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΣΜΗΝΑΓΟΣ (Ι) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Ελλάδα! Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν. Ας τιμήσουμε τις θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση στην Πατρίδα προσβλέποντας σε ένα λαμπρό μέλλον. Χρόνια πολλά Ελλάδα!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Σμηναγέ, τιμάμε σήμερα τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας, καθώς και τις Ενοπλες Δυνάμεις μας που καθημερινά αναμετρώνται με την ιστορία, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας σε γη, ουρανό και θάλασσα. Ο ελληνικός λαός σας τιμά και σας εμπιστεύεται. Χρόνια Πολλά!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT