Κάθοδος Μαντούβαλου με την Ενωση στην Αττική

Κάθοδος Μαντούβαλου με την Ενωση στην Αττική

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κινητοποίηση κάθε στελέχους που βρίσκεται εκτός νεοδημοκρατικών τειχών στοχεύει η Eνωση των κ. Β. Πολύδωρα και Χρ. Ζώη, με στόχο ένα καλό εκλογικό ποσοστό στις εκλογές του Μαΐου. Χθες, έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Ν. Νικολόπουλος, ανακοινώθηκε ότι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά το 2010, κ. Πέτρος Μαντούβαλος. Ο γνωστός δικηγόρος, που το 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, με αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σχετικά με εμπλοκή του στο λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα», αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη από τον Ν. Νικολόπουλο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την κούρσα. Επιστρατεύοντας στελέχη με αναφορές στη λαϊκή βάση της Ν.Δ. (σ.σ. ακόμη κι αν πρόκειται για αμφιλεγόμενες επιλογές) η Eνωση έχει ως στόχο να προσελκύσει απογοητευμένους από την κυβερνητική πολιτική γαλάζιους ψηφοφόρους, μέλη των ΑΝΕΛ, καθώς και πολίτες που στο παρελθόν επέλεξαν Χρ. Αυγή.

Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε η στήριξη της Eνωσης προς τον κ. Νικ. Κακλαμάνη για την Αθήνα, ενώ αύριο, από την Τρίπολη, ξεκινάει η προεκλογική εκστρατεία του κ. Γ. Μανώλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT