Σ. Κεδίκογλου: Θέμα εθνικής ευθύνης η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Σ. Κεδίκογλου: Θέμα εθνικής ευθύνης η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μόλις έχουν όλες τις λεπτομέρειες, οι βουλευτές θα πειστούν για την ορθότητα της αλλαγής για το γάλα» δήλωσε, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σε ερώτηση εάν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, υπογράμμισε πως οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν δείξει υψηλότατο αίσθημα ευθύνης και ότι «δεν είναι θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά θέμα εθνικής ευθύνης». 

Επιβεβαίωσε, παράλληλα, τις πληροφορίες πως, εντός της εβδομάδας, θα κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο. Εξάλλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι δεν είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση θα διανείμει μόνο το 17% του πρωτογενούς πλεονάσματος, δηλαδή 500 εκατ. ευρώ, καθώς θα δώσει 1 δισ. ευρώ επιπλέον σε επιστροφές φόρων και 350 εκατ. ευρώ για το κενό στα ασφαλιστικά ταμεία από τη μείωση εργοδοτικών εισφορών. «Διαθέτουμε το 70% με τρεις διαφορετικούς τρόπους» τόνισε, χαρακτηριστικά. Επιτέθηκε δε, στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «παρακαλάει για νέο Μνημόνιο, γιατί χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT