ΑΝΕΛ: Οι βουλευτές «επιστρατεύονται»

ΑΝΕΛ: Οι βουλευτές «επιστρατεύονται»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προβλήματα της πρωτογενούς παραγωγής και τα εθνικά ζητήματα θα είναι οι δύο αιχμές της αντιπολιτευτικής τακτικής του κ. Π. Kαμμένου στις διαδοχικές περιοδείες που αρχίζει από σήμερα σε Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο και στη συνέχεια στην Ανατ. Μακεδονία.

Στελέχη του περιβάλλοντός του δεν κρύβουν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι προσανατολισμένος κυρίως στο αποτέλεσμα της ευρωκάλπης και όχι της πρώτης Κυριακής. Και τούτο διότι με την εξαίρεση ίσως του κ. Τέρενς Κουίκ στη Θράκη, τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών δεν θα προσφέρονται για επικοινωνιακούς πανηγυρισμούς των ΑΝΕΛ, κάτι που γνωρίζει ο κ. Καμμένος. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συγκάλεσε χθες έκτακτη σύσκεψη της K.O. «επιστρατεύοντας» τους βουλευτές που θα κάνουν περιοδείες μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου, αναθέτοντάς τους μάλιστα συγκεκριμένες περιοχές. Κι ο ίδιος, άλλωστε, θα κάνει τότε δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις, μία εκ των οποίων έχει κλείσει ήδη στην Κοζάνη, πόλη την οποία έχει προεκλογικώς «αναλάβει» η κ. Ραχήλ Μακρή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει ρεαλιστικό τον στόχο να επαναλάβει το 10,5% που πήρε το κόμμα του τον Μάιο του 2012, αμφισβητώντας προφανώς ως αναληθείς τις αντίθετες δημοσκοπικές προβλέψεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT