Δεν υπάρχει success story με ανεργία, λέει η ΔΗΜΑΡ

Δεν υπάρχει success story με ανεργία, λέει η ΔΗΜΑΡ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αναδείξει ως απολύτως διακριτές τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ σε σχέση με τις επιλογές της κυβέρνησης είναι ο στόχος του κ. Φ. Κουβέλη, καθώς πλησιάζει πλέον η ώρα της κάλπης. «Success story δεν υπάρχει με την ανεργία στο 30% και των νέων στο 60%», είπε χαρακτηριστικά χθες, κλείνοντας έτσι το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο βέβαια καταλόγισε και πάλι μαξιμαλιστικές υποσχέσεις για προφανείς προεκλογικούς λόγους.

Αρκετά στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου δεν αρνούνται πια ότι αυτή είναι η νέα στρατηγική του κόμματος. Να εμφανισθεί η ΔΗΜΑΡ ως ο μόνος δυνάμει αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση βέβαια που το κόμμα του κ. Τσίπρα αποδειχθεί ότι διαθέτει το εκλογικό προβάδισμα.

Αυτό, άλλωστε, υπονοεί και ο ίδιος ο κ. Κουβέλης όταν επανειλημμένως εξαγγέλλει ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα αναλάβει νέα πρωτοβουλία ανασυγκρότησης της Kεντροαριστεράς. Προσβλέπει ακόμη και σε ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει ήδη να μεταδώσει ότι η ΔΗΜΑΡ θα είναι το μόνον μετριοπαθές αντίβαρο μιας αριστερής κυβέρνησης. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι την τακτική αυτή αμφισβητούν ουκ ολίγα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία ανησυχούν επιπλέον ότι θα αποδειχθεί καταστροφική για το κόμμα τους στις ευρωκάλπες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT