Το ΚΚΕ καταδικάζει «τα κόμματα της Ε.Ε.»

Το ΚΚΕ καταδικάζει «τα κόμματα της Ε.Ε.»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την καταδίκη «των κομμάτων της Ε.Ε.» και την ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε με χθεσινή ανακοίνωσή του ο Περισσός, κατηγορώντας τα κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση για «εκβιασμούς και κοροϊδία». Από το ΚΚΕ γίνεται λόγος για «εκβιασμό» από πλευράς των κυβερνητικών κομμάτων, που θέτουν θέμα εισόδου της χώρας σε περιπέτειες εάν καταψηφιστούν, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται ότι μετά την παραπομπή στο άγνωστο μέλλον της κατάργησης των εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου, «παίρνει σιγά σιγά πίσω και τη δέσμευση για την επαναφορά του κατώτατου μισθού».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του (Alpha) δήλωσε ότι η σταθεροποίηση της οικονομίας στην Ελλάδα το 2014 θα αφορά το κεφάλαιο και την ανάπτυξη των μονοπωλιακών ομίλων και δεν σημαίνει ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «παλινωδίες σε πάρα πολλά ζητήματα» και πρόσθεσε ότι είναι ψέμα και λάθος να υπονοείται με το σύνθημα «ή ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ» ότι εάν αλλάξει η Μέρκελ, θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Αναφέρθηκε, τέλος, στην ανάγκη να ενωθεί ο λαός σε λαϊκή συμμαχία «όπου θα πετάξει στην άκρη αυτούς τους κάλπικους, τους ξεπερασμένους, τους δογματικούς χαρακτηρισμούς», όπως κομμουνιστής, δεξιός, μνημονιακός, αντιμνημονιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT