Επίθεση Καμμένου κατά της Αγκυρας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υποψηφιότητα του κ. Τέρενς Κουίκ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μοιάζουν να ποντάρουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, καθώς πολλά στελέχη τους υποστηρίζουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι ακόμη και μεγάλη έκπληξη των εκλογών του πρώτου γύρου. Γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά «ο Τέρενς δεν ανακάλυψε τώρα την περιοχή, όπως κάποιοι από τους αντιπάλους του, αλλά ενδιαφέρεται για τη Θράκη ήδη από την αρχή της θητείας του, προβάλλοντας στη Βουλή ως κυρίαρχα τα εθνικά θέματα της μεθορίου, για τα οποία αδιαφορεί η Αθήνα».

Και ο ίδιος ο κ. Καμμένος, άλλωστε, φέρεται να προσβλέπει στη μεγάλη δημοφιλία του γνωστού δημοσιογράφου, καθώς συνεργάτες του δεν αποκλείουν να αποσπάσει ο κ. Κουίκ την Κυριακή ένα ποσοστό ικανό ακόμη και για να διεκδικήσει θέση στον δεύτερο γύρο. Γι’ αυτό και δεν είναι σύμπτωση βέβαια που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε χθες να μεταβεί στη Θράκη και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή, ως έναν από τους τελευταίους σταθμούς της πανελλαδικής του εκστρατείας, μετέχοντας και σε μια γιορτή για τη συμπλήρωση 94 ετών από την απελευθέρωση της πόλης. Εξ αφορμής μάλιστα αυτής της επετείου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση της Αγκυρας. «Η Τουρκία» είπε «αντί να μετεξελίσσεται σε ένα δημοκρατικό καθεστώς που θα αναγνωρίσει τα εγκλήματα που έχει κάνει στο παρελθόν, όσο περνά ο καιρός γίνεται μια στυγνή δικτατορία, η οποία στηρίζει τους τρομοκράτες και ισλαμοφασίστες στη Συρία» καλώντας την να αντιληφθεί ότι «αν θέλει να βρίσκεται σε μια διεθνή κοινότητα, πρέπει να σέβεται το δίκαιο, τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT