ΚKE: Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές πραγματοποιεί σήμερα το ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλητές τον γ.γ. του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νίκο Σοφιανό και τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής Θανάση Παφίλη.

Ο κ. Κουτσούμπας έθεσε σε συνέντευξή του (ΑΝΤ1) ως στόχο του κόμματος στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση την ενίσχυση και ισχυροποίηση, με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών του. Οπως είπε, μέσα από μια τέτοια επιλογή ο λαός «θα μπορέσει και να εκφράσει την αντίθεση, τη διαμαρτυρία και κυρίως να βρει αύριο, μετά τις εκλογές, πραγματικούς συμπαραστάτες στους αγώνες και στα δύσκολα που έρχονται μπροστά μας». Ο γ.γ. του ΚΚΕ τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «βεβαίως θεωρούμε πως πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, πρέπει να αποτελέσει παρελθόν αυτή η πολιτική».

Επικριτικός ήταν και έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είπε ότι η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ουτοπική και δεν μπορεί να εφαρμοστεί «ούτε στη Δευτέρα Παρουσία». Υπό το πρίσμα αυτό, χαρακτήρισε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «διπλά και τριπλά υπόλογη μπροστά στον ελληνικό λαό. Κοροϊδεύουν συνειδητά, ξέρουν ότι δεν μπορεί αυτά τα πράγματα να γίνουν μέσα στην Ε.Ε., μέσα στην Ευρωζώνη», τόνισε, παραπέμποντας, μάλιστα, σε ορισμένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προσπαθούν, όπως είπε, να το πουν αυτό διά της πλαγίας οδού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT