Νέα εποχή Αναστασιάδη αρχίζει στον ΠΑΟΚ

Νέα εποχή Αναστασιάδη αρχίζει στον ΠΑΟΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε χθες ανακοινώνοντας την επιστροφή του Αγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από 10 χρόνια, όμως η συγκεκριμένη ιστορία δεν ξεκίνησε πρόσφατα. Μέσα στη φετινή χρονιά και πριν ο Αναστασιάδης πάει στον Πλατανιά, υπήρξαν συζητήσεις και συναντήσεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ελληνα τεχνικού. Είχαν επιβεβαιωθεί αυτές οι επαφές, όχι όμως το ότι ο Αναστασιάδης θα επέστρεφε στην τεχνική ηγεσία.

Η οριστική συμφωνία για διετές συμβόλαιο προέκυψε πριν από λίγες ημέρες σε μια νέα συνάντηση του ιδιοκτήτη με τον Αναστασιάδη και χθες η ΠΑΕ προχώρησε σε ανακοινώσεις. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα. Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και ύστερα από δύο χρόνια πειραματισμών, ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση».

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: «Ο Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής, που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει», ενώ ο Ζήσης Βρύζας, που είχε προπονητή τον Αναστασιάδη, υπογράμμισε: «Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή τη συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε νέα παρέμβαση και στο θέμα του προπονητικού κέντρου, δηλώνοντας γραπτώς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Ο στόχος μας για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου αντάξιου της ιστορίας του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει. Δεν μένουμε προσκολλημένοι στη λύση της Θέρμης, αλλά αναζητούμε και άλλες εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα και την αγορά έκτασης για την υλοποίηση του σχεδίου μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT