Με αιχμές το ντιμπέιτ Καμίνη-Σακελλαρίδη

Με αιχμές το ντιμπέιτ Καμίνη-Σακελλαρίδη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εάν εκλεγεί ο κ. Σακελλαρίδης έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο», τόνισε ο κ. Καμίνης στο χθεσινό debate στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Σακελλαρίδη «πως θα είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων». Η χθεσινή τηλεμονομαχία ήταν αιχμηρή, χωρίς να υπερβεί τα όρια της ευπρέπειας. Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για αλληθώρισμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής λόγω προεκλογικών σκοπιμοτήτων, ενώ ο κ. Σακελλαρίδης μίλησε για προσπάθεια λάσπης και ξεκαθάρισε πως δεν ζητούμε ψήφους νεοναζί, αλλά καλούμε το 40% που δεν ψήφισε να προσέλθει στις κάλπες.

Ο κ. Σακελλαρίδης έκανε άνοιγμα στους ψηφοφόρους των άλλων συνδυασμών, λέγοντας πως μεγάλο μέρος της κριτικής τους για τα πεπραγμένα του κ. Καμίνη είναι σωστή, ενώ μίλησε για ανύπαρκτο έργο του νυν δημάρχου. Ο κ. Καμίνης ανταπάντησε πως γίνεται κοσμογονικό έργο στην Αθήνα, με την προσέλκυση πόρων από το 2012. «Νοικοκυρέψαμε τον δήμο, τώρα θα νοικοκυρέψουμε την πόλη», είπε ο κ. Καμίνης απαντώντας στο ερώτημα ποια θα είναι η προτεραιότητά του εάν επανεκλεγεί.

Ο κ. Σακελλαρίδης έθεσε τον στόχο μιας αλληλέγγυας και ασφαλούς πόλης, όπου όλα τα παιδιά θα πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς και οι πολίτες θα κυκλοφορούν με ασφάλεια στη γειτονιά τους. Ο νυν δήμαρχος άσκησε έντονη κριτική στην παράταξη του κ. Σακελλαρίδη, λέγοντας πως εκφράζει ό,τι πιο γερασμένο και απαρχαιωμένο μέσα στην Αριστερά, αφού αρνείται τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και αναμένει την αυτορρύθμιση των διαδηλώσεων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT