Ο Στ. Θεοδωράκης «βλέπει» κάλπες

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απάντηση στο αν «υπάρχει λύση» προτάσσει από σήμερα ο κ. Στ. Θεοδωράκης, επιδιώκοντας να καταδείξει ότι η ψήφος στο «Ποτάμι» θα αποδειχθεί καταλύτης των εξελίξεων. Οι προχθεσινές εξελίξεις και η κυβερνητική ανακοίνωση επίσπευσης της προεδρικής εκλογής δεν έδειξαν να τον αιφνιδιάζουν. Ηταν κάτι που λέει ότι ανέμενε, χωρίς όμως να κρύβει ότι τον δυσκολεύει. Tο «Ποτάμι» θα δώσει μια μάχη και με τον χρόνο, καθώς είναι το μόνο κόμμα που ενώ διεκδικεί μια θέση στην επόμενη Βουλή, θα πρωτοδοκιμασθεί σε εθνικές εκλογές, αν αυτές προκληθούν στα τέλη Ιανουαρίου.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που η προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση στελεχών του «Ποταμιού» μετεβλήθη αμέσως σε προεκλογική και ελήφθησαν εσπευσμένα αποφάσεις. Τα στελέχη του κόμματος Γ. Γραμματικάκης, Μ. Κύρκος, Στ. Τσακυράκης, Π. Τατσόπουλος, Αντ. Λυμπεράκη, Θαν. Σκόκος, Περ. Βαλλιάνος, Ζωή Αποστολοπούλου, Χρ. Ταχιάου, Γερ. Γεωργάτος, Ν. Ορφανός, Σπ. Καχριμάνης, Αν. Μήλιου, Δ. Κυριακόπουλος, Γ. Μαυρωτάς ανέλαβαν ήδη αποστολές σε όλη τη χώρα, με δύο στόχους. Πρώτον, να εγκρίνουν τους 430 υποψηφίους βουλευτές που επιθυμεί να κατεβάσει σε όλη τη χώρα το «Ποτάμι» και δεύτερον, να πείσουν ότι το κόμμα τους «έχει τις λύσεις». Ο δε Στ. Θεοδωράκης ξεκινάει μια μακρά περιοδεία από το Ρέθυμνο και, όπως λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού κι αστείου, δεν ξέρει πού θα τον βρουν ούτε τα Χριστούγεννα ούτε η Πρωτοχρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT