ΔΗΜΑΡ: Αλλαγή με σταθερή την ευρωπαϊκή πορεία

ΔΗΜΑΡ: Αλλαγή με σταθερή την ευρωπαϊκή πορεία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 «Η πολιτική αλλαγή δεν είναι υπόθεση ενός μόνο κόμματος. Πρέπει να γίνει με σταθερή την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να απεγκλωβίσει την κοινωνία από τον βραχνά της λιτότητας και τον εφιάλτη της ανεργίας».

Τη δήλωση αυτή έκανε χθες ο κ. Φ. Κουβέλης, θέλοντας να πείσει τους ψηφοφόρους να εμπιστευθούν τη σύμπραξη των Πρασίνων και της ΔΗΜΑΡ «για να γυρίσει ο τόπος σελίδα, υπεύθυνα και αξιόπιστα», όπως χαρακτηριστικά είπε. «Η παρουσία στη Βουλή της συμπαράταξής μας θα σφραγίσει την προοδευτική διακυβέρνηση, καθώς θα της προσδώσει ρεαλιστικό χαρακτήρα και υπεύθυνη πολιτική», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, δηλώνοντας έτσι και την αισιοδοξία του ότι θα διαψεύσει όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που θέλουν το κόμμα του να βρίσκεται κάτω από το όριο του 3%.

Ο κ. Κουβέλης συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη τη χώρα και σε πολλές από τις ομιλίες θα είναι μαζί με τον «συνεπικεφαλής» του στο νέο σχήμα, όπως εμφανίζεται πλέον στα Δελτία Τύπου ο κ. Ν. Χρυσόγελος.

Σήμερα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη, συνέντευξη Τύπου και ομιλία στη Δράμα, ενώ αύριο μαζί με τον κ. Χρυσόγελο θα μιλήσουν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT