Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ντέρμπι Κυπέλλου

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ντέρμπι Κυπέλλου

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μέρα απέχει για την ΑΕΚ ο αγώνας της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Με κληρονομιά το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», σύσσωμη η οικογένεια της Ενωσης περιμένει εναγωνίως το απόλυτο παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους». Αυτό επιβεβαιώνεται από την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο, με περισσότερους από 60 χιλιάδες υποστηρικτές της ομάδας να αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το Ολυμπιακό Στάδιο.

Κύριο μέλημα των ιθυνόντων της ΑΕΚ η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς το παιχνίδι διεξάγεται λίγες μόνον ημέρες μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, για αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στη Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ προσκάλεσε τον κ. Κοντονή στο γήπεδο και όπως όλα δείχνουν ο υφυπουργός θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά αγώνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών, τοποθετήθηκε δίχτυ, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας, ζήτησε προσοχή από τους φιλάθλους προκειμένου να μη δοθεί το παραμικρό δικαίωμα. Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως «θα καταλάβετε το μεγαλείο της ομάδας μας».

Η βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ έχει σχεδόν αποφασιστεί, καθώς οι Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης και Μπαρμπόσα είναι σίγουροι. Μοναδικό ερώτημα, ο παρτενέρ του Κολοβέτσιου στην άμυνα, που θα είναι ένας εκ των Τζανετόπουλου ή Λαμπρόπουλου, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT