Αντιδράσεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Αντιδράσεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Η παράταξη της αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή της τονίζει πως «το κέντρο της για μία ακόμη φορά βρίσκεται στην ομηρία λίγων δεκάδων κουκουλοφόρων. Ούτε οι τοίχοι της Βουλής  γλύτωσαν από τα συνθήματά τους. Ούτε οι κεντρικοί δρόμοι από φωτιές. Ούτε οι γειτονιές από καταστροφές».  

Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά στην κυβέρνηση η οποία «παραμένει απαθής και αφήνει "τα παιδιά" να ξεθυμάνουν. Δεν αντιλαμβάνεται ότι η ανοχή έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης». 

«Είναι δε  απορίας άξιο γιατί κάποιοι στην κυβέρνηση δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα: Ότι δεν έχουμε να κάνουμε  με πολιτικό κίνημα ούτε με πολιτικές ή κοινωνικές ομάδες  αλλά με αγέλες  καταστροφής και βίας.

«Η αριστερά του τίποτα» πρέπει επιτέλους να δώσει εξηγήσεις κ.Βούτση και κ.Παρασκευόπουλε – που θα έλεγε και ο κ.Πανούσης.

Δυστυχώς, κάποιοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο κόλλησαν παρά τα χρονάκια τους τις παιδικές ασθένειες, που έλεγε κι ο αγαπημένος τους Λένιν», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT