Στην Ολλανδία άρχισαν τα… βάσανα του ΠΑΟΚ

Στην Ολλανδία άρχισαν τα… βάσανα του ΠΑΟΚ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι από χθες και επίσημα ο Ρόμπιν Ολσεν. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Ολσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ώς τις 30.06.2019», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την πρώτη μεταγραφική της κίνηση. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα. Ημουν τέσσερα χρόνια στη Μάλμε και θεώρησα ότι ήταν η ιδανική στιγμή για το παραπάνω βήμα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη, ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να αποτελέσω μέλος της νέας ομάδας που έχω μάθει ότι δημιουργείται», επισήμανε ο Σουηδός πορτιέρο, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «Δικέφαλου» από την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς χτίζεται από χθες στο Ντούρβεθ της Ολλανδίας. Υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ ο «Δικέφαλος» θα παραμείνει επί ολλανδικού εδάφους για τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα μεταβεί απευθείας είτε στην Ουαλλία, είτε στην Κροατία για τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, με τον νικητή του ζευγαριού Μπράουτον – Λοκομοτίβα. Κατά την αναχώρηση της αποστολής, αρχηγός της οποίας είναι ο Φρανκ Αρνεσεν, ο Ρικάρντο Κόστα υπογράμμισε: «Είναι μία νέα σεζόν, μία νέα αρχή, με νέο προπονητή και θέλει σωστή νοοτροπία. Να έχουμε νοοτροπία νικητή. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο και γενικότερα για να φέρουμε επιτυχίες».

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για τις πρόωρες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του και απάντησε: «Δεν με αγχώνει αυτό, γιατί έχουμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία μας. Προπονούμαστε ήδη σκληρά, ενώ έχουμε και δύο εβδομάδες προπονήσεων μπροστά μας στην Ολλανδία. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι», ενώ για τη δική του παρουσία σχολίασε: «Είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Φέτος ξεκινάω από την αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εχω ψυχολογία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να ξεχάσουμε την περυσινή περίοδο. Εχει φύγει. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα από την Αλβανία αναφέρει ότι η Τραμπζονσπόρ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε. Στο δημοσίευμα δεν αναφέρονται τα χρήματα που δίνουν οι Τούρκοι στον «Δικέφαλο», αλλά το ότι ο παίκτης θα αμείβεται ετησίως με 800.000 ευρώ. Για τον Κάτσε είχε ενδιαφερθεί η Μπεσίκτας, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση 4 εκατ. ευρώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT