Παππάς: «Η ΝΔ οφείλει να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού»

Παππάς: «Η ΝΔ οφείλει να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες οφείλει η Νέα Δημοκρατία δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ.

«Η ΝΔ οφείλει να αλλάξει τη θέση της σήμερα. Είναι νομίζω προσβολή προς τη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη», σχολίασε ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός επικρατείας επισήμανε ότι ο διαγωνισμός θα απονείμει νόμιμες άδειες για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «η ταύτιση της ΝΔ με ορισμένα πάρα πολύ συγκριμένα και ιδιαίτερα συμφέροντα ένα παρά πολύ αρνητικό γεγονός».

«Εμείς σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και κατ΄ εφαρμογή του Συντάγματος κάνουμε το διαγωνισμό. Το ΣτΕ από το 2010 έχει υπογραμμίσει ότι το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών χωρίς άδεια, αντιβαίνει το Σύνταγμα», απάντησε ο κ. Παππάς, ερωτηθείς για το γιατί η κυβέρνηση δεν περίμενε την τελική απόφαση του ΣτΕ, πριν προχωρήσει στο διαγωνισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT