Παρουσία Δένδια η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» σε Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο

Παρουσία Δένδια η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» σε Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο

Η άσκηση έχει ως «αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου»

59" χρόνος ανάγνωσης

Την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» –που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού και του Νοτίου Αιγαίου– παρακολούθησε χθες το βράδυ ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Δένδιας, επιβαίνων της φρεγάτας «ΣΠΕΤΣΑΙ», στην οποία μετέβη συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό, Δημήτριο Χούπη.

Προηγήθηκε ενημέρωσή του για τα σενάρια της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού –η οποία πραγματοποιείται κατ’ έτος με τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας– και έχει ως «αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης.

Ο κυβερνήτης της φρεγάτας, αντιπλοίαρχος Σ. Μπίσκος, δώρισε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας τον θυρεό του πλοίου και ο κ. Δένδιας τον θυρεό του υπουργείου στον κυβερνήτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT