Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος

Το μήνυμα πως η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος, στέλνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή τη συμπλήρωση 81 ετών από τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα

54" χρόνος ανάγνωσης

Το μήνυμα πως η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος, στέλνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή τη συμπλήρωση 81 ετών από τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα.

«Παρά το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και καταστροφές, το φρόνημα των Ελλήνων δεν υποδουλώθηκε», υπογραμμίζει ο Νίκος Δένδιας.

«81 χρόνια από τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα, την οποία ακολούθησε η Γερμανική Κατοχή. Παρά το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και καταστροφές, το φρόνημα των Ελλήνων δεν υποδουλώθηκε. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος», αναφέρει χαρακτηριστικά o Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT