Οικονόμου για Ερντογάν: «Διαστρεβλώνει την ιστορία για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του»

Οικονόμου για Ερντογάν: «Διαστρεβλώνει την ιστορία για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του»

«Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία», σημειώνει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

51" χρόνος ανάγνωσης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αποδοκιμάζει τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα εκδήλωσης στην Κιουτάχεια για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.   

«Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία. Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της. Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT