Ομέρ Τσελίκ: Κατηγορεί την Ελλάδα πως «ξεπέρασε τα όρια»

Ομέρ Τσελίκ: Κατηγορεί την Ελλάδα πως «ξεπέρασε τα όρια»

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα πως «έχει ξεπεράσει τα όρια» και πως η δράση της «δεν έχει καμία σχέση με τους νόμους και το δίκαιο».

45" χρόνος ανάγνωσης

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, κατηγόρησε σήμερα την Ελλάδα πως «έχει ξεπεράσει τα όρια» και πως η δράση της «δεν έχει καμία σχέση με τους νόμους και το δίκαιο».

«H Eλλάδα με το κλείδωμα των F-16 τήρησε εχθρική στάση και ξεπέρασε τα όρια. H δράση της Ελλάδας στον εναέριο χώρο μας, στις θαλάσσιες περιοχές μας όπως και στα αποστρατιωτικοποιημένα νησιά δεν έχει καμία σχέση με τους νόμους και το δίκαιο», σημείωσε ο εκπρόσωπος της παράταξης του Ερντογάν, προειδοποιώντας μάλιστα ότι οι ελληνικές κινήσεις «μπορεί να φέρουν επικίνδυνα αποτελέσματα».

Ο Ομέρ Τσελίκ έστρεψε, ωστόσο, τα «πυρά» του και κατά της γαλλικής ηγεσίας, υποστηρίζοντας πως ο «ο Μακρον εστιάζει όλη την εξωτερική πολιτική της χώρας του την στην εχθρότητα εναντίον Τουρκίας και του Ερντογαν».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT