Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο της Ελισάβετ: «Εξαιρετική η πολυετής υπηρεσία της»

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο της Ελισάβετ: «Εξαιρετική η πολυετής υπηρεσία της»

Τη λύπη του για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' εξέφρασε ο πρωθυπουργός - Μήνυμα και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης

Την βαθιά του λύπη για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα αγγλικά στο Τwitter.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το καθήκον, η υπηρεσία και η αφοσίωση που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της δεν ήταν απλώς υποδειγματικά αλλά εξαιρετικά».

Συλλυπητήρια και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στον βρετανικό λαό, εκφράζει για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτησή της στο Twitter.

«Η βασιλεία της Βασίλισσας Ελισάβετ σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τονίζει ότι υπήρξε πραγματικός πυλώνας της χώρας της και έχει ανταμειφθεί με αγάπη και σεβασμό. Θα λείψει», καταλήγει στην ανάρτησή της η κ. Σακελλαροπούλου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT