Ο Νίκος Δένδιας στη Βραζιλία: Yπογραφή σειράς συμφωνιών και συνομιλίες

Ο Νίκος Δένδιας στη Βραζιλία: Yπογραφή σειράς συμφωνιών και συνομιλίες

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισκέφθηκε την Μπραζίλια στο πλαίσιο της περιοδείας του σε έξι χώρες της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής.

56" χρόνος ανάγνωσης

Με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, Μάουρο Βιεϊρά, συναντήθηκε στην Μπραζίλια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε έξι χώρες της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής.

Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών βρέθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Βραζιλίας διμερώς αλλά και εντός των διεθνών οργανισμών.

Επίσης, στην ατζέντα βρέθηκαν η οικονομία, οι επενδύσεις, ο πολιτισμός και το περιβάλλον, καθώς και η 9η Διάσκεψη «Our Ocean Conference 2024» που θα φιλοξενηθεί από την Ελλάδα.

Κατά την έναρξη της επίσκεψής του στη Βραζιλία, ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Μπραζίλια με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Βραζιλίας, Σταύρο Κυριόπουλο, και την πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αγίου Παύλου, Κατερίνα Ντάρις (Caterina Daris).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT