Αλβανία: Το πρώτο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη από τη φυλακή

Αλβανία: Το πρώτο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη από τη φυλακή

Αυξάνεται ο αριθμός όσων ταξιδεύουν από την Ελλάδα για να ψηφίσουν στις δημοτικές της Αλβανίας

57" χρόνος ανάγνωσης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης κρίθηκε κρατούμενος σήμερα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τιράνων. Υπενθυμίζεται ότι ο ομογενής συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και από τότε κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνας.

Ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε και το πρώτο του μήνυμα από τη φυλακή ενόψει των αυριανών εκλογών. «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και την δημοκρατία», ανέφερε.

Με βάση μάλιστα όσα υποστήριξε ο γιος του, στο OPEN, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ οι άνθρωποι που θα ταξίδευαν από την Αθήνα στη Χειμάρρα για να ψηφίσουν είχαν υπολογιστεί γύρω στους 1200-1300, ο αριθμός έχει αυξηθεί και ανέρχεται περίπου στους 1500 τις τελευταίες ώρες.

«Τώρα είναι η ώρα!! Σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου!! Κανείς να μην λείψει από τις κάλπες στις 14 Μαϊου!! Όλοι είμαστε ΕΝΑ και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη, την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας!! Όλοι μαζί για την αλλαγή!! Για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας!!». Το μήνυμα αυτό έστειλε μέσω προηγούμενης ανάρτησής του στο Facebook, ο Φρέντι Μπελέρης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT