Συνάντηση Βαρβιτσιώτη με τον πρέσβη της Κίνας

Συνάντηση Βαρβιτσιώτη με τον πρέσβη της Κίνας

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν οι προοπτικές της επένδυσης της COSCO και πώς αυτή μπορεί να επιδράσει θετικά στη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά. Επιπλέον, εξετάστηκαν δυνατότητες εμβάθυνσης της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας.

27" χρόνος ανάγνωσης

Συνάντηση με τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σιάο Τζουντσένγκ, είχε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν οι προοπτικές της επένδυσης της COSCO και πώς αυτή μπορεί να επιδράσει θετικά στη γενικότερη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εξετάστηκαν δυνατότητες εμβάθυνσης της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να προτείνει τη συμμετοχή ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ναυτιλιακού εξοπλισμού στα κινεζικά ναυπηγεία, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΝΑΝΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT