Συλλυπητήρια από την Κομισιόν για το δυστύχημα με τους Ελληνες στη Λιβύη

Συλλυπητήρια από την Κομισιόν για το δυστύχημα με τους Ελληνες στη Λιβύη

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπάλας Ουιβάρι, εξέφρασε συλλυπητήρια για τα μέλη της ελληνικής ομάδας «που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη την Κυριακή, καθώς προσπαθούσαν να βοηθήσουν άλλους»

45" χρόνος ανάγνωσης

Στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στη Λιβύη, όπου σκοτώθηκαν πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής, αναφέρθηκε στη σημερινή ενημέρωση των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπάλας Ουιβάρι, εξέφρασε συλλυπητήρια για τα μέλη της ελληνικής ομάδας «που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη την Κυριακή, καθώς προσπαθούσαν να βοηθήσουν άλλους».

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων, Γιάνες Λέναρσιτς, εξέφρασε ξεχωριστά τα συλλυπητήριά του «στις οικογένειες των μελών της ελληνικής ομάδας που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη την Κυριακή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT