Συναντήσεις κορυφής για τον Μητσοτάκη στην Κίνα

Συναντήσεις κορυφής για τον Μητσοτάκη στην Κίνα

Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ καθώς επίσης με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης

43" χρόνος ανάγνωσης

Διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Κίνας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας Λι Κιανγκ στις 11:00, με τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης Τζάο Λέτζι στις 15:30 και τέλος, με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας Σι Τζινπίνγκ στις 16:20.

Ολες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο του Λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη, ο Ελληνας πρωθυπουργός επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο.

Τέλος, σημειώνεται πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει στο ταξίδι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ στην Κίνα μεταβαίνει και ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας (ΓΓΔΟΣΕ), Μάιρα Μυρογιάννη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT