Διήμερη επίσκεψη Δένδια στη Σαουδική Αραβία

Διήμερη επίσκεψη Δένδια στη Σαουδική Αραβία

Κατά την επίσκεψη, ο υπουργός Αμυνας θα συναντηθεί με τον Σαουδάραβα ομόλογό του και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους

50" χρόνος ανάγνωσης

Διήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Αμυνας, Νίκος Δένδιας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, που ξεκινά από αύριο, ο υπουργός θα συναντηθεί με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, Καλίντ μπιν Σαλμάν και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο κ. Δένδιας, «κατά τη συνάντηση με τον ομόλογό μου, θα συζητήσουμε για την περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας, την κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή της Μεσογείου και του Κόλπου και την προώθηση της συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και τεχνολογίας».

Η επίσκεψη του Νίκου Δένδια στη συγκεκριμένη χώρα της Μέσης Ανατολής πραγματοποιείται τη στιγμή που συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που έχει ξεσπάσει ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Η ένταση έχει κλιμακωθεί στην ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες με ανησυχίες για επέκταση της σύρραξης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT