Συνάντηση Μητσοτάκη – Στάρμερ στο Λονδίνο

Συνάντηση Μητσοτάκη – Στάρμερ στο Λονδίνο

Ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου βρετανικού Εργατικού Κόμματος

36" χρόνος ανάγνωσης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση σήμερα στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο με τον επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου βρετανικού Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την ελληνική πλευρά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε έμφαση στη σημασία των ελληνοβρετανικών σχέσεων ενώ υπογραμμίστηκε και η ανάγκη προώθησης της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα, τη Βρετανία και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Προσθέτουν ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο ηγέτης των αντιπολιτευόμενων Βρετανών Εργατικών συζήτησαν για τη σημασία της στενής συνεργασίας σε ζητήματα ευρύτερης ευρωπαϊκής ασφάλειας, μετανάστευσης και δράσης για το κλίμα, καθώς και για τους σημαντικούς πολιτιστικούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες.

Επιπλέον, αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και συμφώνησαν ως προς τη σημασία των ανθρωπιστικών εκεχειριών στη Γάζα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT