Κυβερνητικές πηγές για Σούνακ: «Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε»

Κυβερνητικές πηγές για Σούνακ: «Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε»

Νωρίτερα, ο Σούνακ κατηγόρησε τον Ελληνα πρωθυπουργό για προσπάθεια να τραβήξει πάνω του την προσοχή όσον αφορά στα Γλυπτά του Παρθενώνα

38" χρόνος ανάγνωσης

Ουδέν νεότερο σχόλιο από την κυβέρνηση για την ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βρετανία που προκάλεσε η απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ματαιώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι «στο πνεύμα των καλών μακροχρόνιων σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, τις οποίες και επιθυμούμε να διατηρήσουμε, δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε απ’ όσα έχουμε ήδη πει».

Νωρίτερα, στην πρώτη δημόσια αντίδρασή του για το θέμα, ο Βρετανός πρωθυπουργός υπονόησε πως σκοπός της ελληνικής πλευράς δεν ήταν «να συζητηθούν ουσιαστικά ζητήματα για το μέλλον, αλλά μάλλον να αναλυθούν και να επαναληφθούν ζητήματα του παρελθόντος». 

Σύμφωνα με το BBC, ο Σούνακ κατηγόρησε τον Ελληνα πρωθυπουργό για προσπάθεια να τραβήξει πάνω του την προσοχή όσον αφορά στα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT