Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Κ. Φραγκογιάννη στο Αζερμπαϊτζάν

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Κ. Φραγκογιάννη στο Αζερμπαϊτζάν

Ο κ. Φραγκογιάννης θα συμπροεδρεύσει στη Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν και θα έχει επαφές με Αζέρους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

35" χρόνος ανάγνωσης

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, μεταβαίνει στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών και εκπρόσωπο της Enterprise Greece.

Σκοπός της επίσκεψης είναι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, αφενός η συμμετοχή στην 5η Σύνοδο της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν για θέματα συνεργασίας στους τομείς οικονομίας, ενέργειας, τεχνολογίας, και αφετέρου η πραγματοποίηση επαφών με Αζέρους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ο κ. Φραγκογιάννης θα συμπροεδρεύσει αύριο στη Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή. Την ίδια ημέρα θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον υπουργό Ενέργειας του Αζερμπαϊτζάν Parviz Shahbazov, τον υπουργό Οικονομίας Mikayil Jabbarov, τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις Yalchin Rafiyev, καθώς και με τον πρόεδρο του κρατικού ενεργειακού ομίλου SOCAR, Rovshan Najaf.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT