Το πρώτο τετ α τετ Μπελέρη – Ράμα

Ο ευρωβουλευτής και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αναμένεται να συναντηθούν στα Τίρανα προς τα τέλη του μήνα, κατά πληροφορίες στις 30 Οκτωβρίου 

42" χρόνος ανάγνωσης

Ενώπιος ενωπίω με τον Εντι Ράμα αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο Φρέντης Μπελέρης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο ευρωβουλευτής και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας θα συναντηθούν στα Τίρανα προς τα τέλη του μήνα, κατά πληροφορίες στις 30 Οκτωβρίου. 

Οπως είχε αποκαλύψει η «Κ», ο γαλάζιος ευρωβουλευτής αποτελεί και επίσημα μέλος της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Σταθεροποίησης και Σύνδεσης Ε.Ε. – Αλβανίας.

Αποστολή της εν λόγω επιτροπής είναι να πραγματοποιεί επισκέψεις στα Τίρανα ώστε να εξασφαλίζει τη συνεργασία Ευρωκοινοβουλίου – Kuvendi (αλβανικό Κοινοβούλιο) και να εκδίδουν από κοινού συστάσεις, όπου θα διαπιστώνονται παρεκκλίσεις από τον ευρωπαϊκό δρόμο ένταξης της χώρας. 

Η επιτροπή θα πραγματοποιήσει την πρώτη της αποστολή στην Αλβανία και ως μέλος της αντιπροσωπείας ο Φρ. Μπελέρης θα δώσει το «παρών» στο αλβανικό κοινοβούλιο. Το δίχως άλλο, μια συνάντηση Ράμα – Μπελέρη έχει έντονο ενδιαφέρον…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT