«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τα «νέα μνημόνια»

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τα «νέα μνημόνια»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα σε Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση με αφορμή τις δηλώσεις του Κ. Καραγκούνης για τα μνημόνια που υπογράφει το επιτελείο του κ. Τσίπρα.

«Συνέχεια ψεμάτων. Ο κ. Τσίπρας έλεγε: Τέρμα το μνημόνιο, τέρμα η αξιολόγηση. Χθες, ο κ. Βαρουφάκης υπέγραψε και μνημόνιο και αξιολόγηση» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης, σε σχόλιό του για τη λίστα των μέτρων.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υποστήριξε ότι «ο υπουργός Οικονομικών πρότεινε μάλιστα στην τρόικα, την πρώτη λίστα μέτρων, ώστε να αξιολογηθεί η κυβέρνηση και να πάρει μέρος της δόσης από το μνημόνιο» προσθέτοντας: «Και όχι μόνο αυτό. Το πλεόνασμα για το 2015, που επρόκειτο να κατεβάσουν από το "τοξικό και μη εφικτό" 3%, το ανεβάζουν τώρα στο 3,9%!»

 

«Τα επόμενα ψέματα αύριο…» κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.

Η απάντηση του κ. Σακελλαρίδη δεν άργησε να έρθει: «Η μνημονιακή αξιωματική αντιπολίτευση, μνημόνια ονειρεύεται. Ουδείς αναμάρτητος”, είπε αφήνωντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας τα προηγούμενα έτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT