Η κοπή πίτας της Καθημερινής, συντροφιά με τους συνδρομητές της, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η κοπή πίτας της Καθημερινής, συντροφιά με τους συνδρομητές της, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 2019 αποτελεί μια ξεχωριστή, επετειακή χρονιά για την «Καθημερινή», καθώς τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει έναν αιώνα κυκλοφορίας.

Στο πλαίσιο εορτασμού των εκατό ετών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πίτας, αφιερωμένη στους συνδρομητές της, την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Στην εκδήλωση, οι συνδρομητές της «Καθημερινής» συμμετείχαν σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιήγηση στην έκθεση «Κρήτη. Αναδυόμενες πόλεις: Άπτερα – Ελεύθερνα – Κνωσός», με οδηγό τον Καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, Διευθυντή του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Στη συνέχεια, στο καφέ του Μουσείου οι συνδρομητές της εφημερίδας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και με τους ανθρώπους της «Καθημερινής» και να κεραστούν βασιλόπιτα και ζεστό κρασί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η «Καθημερινή» κλήρωσε σε δέκα τυχερούς συνδρομητές από μια ετήσια συνδρομή στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT