ΠΟΕΔΗΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης

ΠΟΕΔΗΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης, λόγω έλλειψης προσωπικού, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, στο νοσοκομείο «υπηρετούν τέσσερις αναισθησιολόγοι και έμειναν μόνο δύο». Η μία αναισθησιολόγος, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, λείπει με άδεια κύησης και η Διευθύντρια με εκπαιδευτική άδεια.

«Η κυβέρνηση διαλύει τα Νοσοκομεία για να επιτύχει τα υπερπλεονάσματα. Φτάνει πια. Σταμάτησαν όλα τα έκτακτα και τα περισσότερα των τακτικών χειρουργείων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σταμάτησαν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων. Υπηρετούν 4 αναισθησιολόγοι και έμειναν μόνο δύο. Λείπουν η μία με άδεια κύησης και η Διευθύντρια με εκπαιδευτική άδεια.

Σταμάτησαν όλα τα έκτακτα και τα περισσότερα των τακτικών χειρουργείων. Επισκέφθηκαν τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ. Τους είπε ότι από 1 Απρίλη θα καλυφθούν με αναισθησιολόγος από το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας. Πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ακόμη να εμφανισθεί αναισθησιολόγος από το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT