Το MANCODE για την καταπολέμηση του Covid-19

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κρίση του Covid-19 έχει ενεργοποιήσει το αίσθημα αλληλεγγύης στην κοινωνία. Ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας συμβάλλει ενεργά. Μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις συνεισφέρουν σημαντικά ποσά τα οποία κατευθύνονται προς την ενίσχυση των δομών Υγείας.

Στην ίδια κατεύθυνση και με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των παραπάνω σκοπών, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης, το περιοδικό MANCODE, το οποίο κυκλοφορεί εκτάκτως σε ψηφιακή έκδοση, θα διαθέσει όλα τα έσοδα του τεύχους Απριλίου 2020 για την ενίσχυση του νοσοκομειακού εξοπλισμού καθώς και για τη στήριξη των εργαζομένων της Υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο νέο ψηφιακό τεύχος του MANCODE, με κύριο θέμα #stay home with style, που κυκλοφορεί διαβάστε πως αντιδρά ένας κοσμοπολίτης όπως ο sir Taki Thoeodoracopulos αποκλεισμένος στην Ελβετία. Αλλάζει το Savoir Vivre της χειραψίας; Μας το απαντά ο Χρήστος Ζαμπούνης. Το ρόλο του Le Professeur στην κρίση παίζει ο Γάλλος καθηγητής Raoult. Πως επηρεάζονται οι σχέσεις στην καραντίνα; Όλα αυτά στο νέο τεύχος το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε στο pc, το tablet ή στο κινητό σας.

Θα το βρείτε στη διεύθυνση https://mag.mancode.gr/

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT