Πρόλαβαν… delivery ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού

Πρόλαβαν… delivery ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέμα με ποικιλία ναρκωτικών και… συνοδευτικό υλικό προσπάθησαν να περάσουν άγνωστοι τη Μεγάλη Τετάρτη το μεσημέρι, στις φυλακές Κορυδαλλού. Ακολούθησαν έρευνες σε δεκάδες κελιά με σημαντικά ευρήματα όπως μαχαίρια και μια φαλτσέτα.

Από την εξωτερική φρουρά έγινε αντιληπτό ένα δέμα που έριξαν στην νεκρή ζώνη της πλευράς των προαυλίου κρατουμένων της Α’ πτέρυγας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη συσκευασία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, ηρωίνη, κοκαΐνη και κάνναβη, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και πέντε κάρτες sim (κινητής τηλεφωνίας).

Ακόμη, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε 117 κελιά, στο προαύλιο και στους κοινόχρηστους χώρους της Α’ πτέρυγας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, φαλτσέτα, 15 λίτρα αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, κινητό τηλέφωνο και τρία καλώδια φόρτισης.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση.

Παράλληλα, το περιστατικό διερευνάται και από πειθαρχικής πλευράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT