Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: «Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι»

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: «Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι»

Ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου υπογράμμισε πως ο δράστης «θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 33χρονος συζυγοκτόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, οπότε και αρχίζει η κύρια φάση της ανάκρισης.

Αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του 33χρονου πιλότου, δήλωσε ότι «δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως». 

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 33χρονος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα του που συνέβησαν την νύχτα του εγκλήματος και που οδήγησαν στην δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα σύμφωνα με ότι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του. 

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες 

«Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα» τόνισε ο κ. Παπαιωαννίδης.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο ίδιος είπε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Το θρίλερ των 38 ημερών – Σκηνοθέτησε την τραγωδία της ζωής τους

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πρόκειται να τον δει σήμερα και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από την στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT