Φωτιές: Νεκρός χειριστής μπουλντόζας στη Φωκίδα

Φωτιές: Νεκρός χειριστής μπουλντόζας στη Φωκίδα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας 70 ετών, κάτοικος Αμυγδαλιάς Δωρίδας, χειριστής μπουλντόζας σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, είναι το δεύτερο θύμα των πυρκαγιών που εξελίσσονται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας. Η μπουλντόζα την οποία χειριζόταν έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Ρέντζου Ερατεινής του νομού Φωκίδας. Ο 70χρονος διακομίσθηκε στο γενικό νοσοκομείο Αμφισσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ οι δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες (ηλικίας 55 και 53 ετών) που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη. Οι δύο άνδρες, που νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, φέρουν εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα στο σώμα και εισπνευστικά εγκαύματα. Οι άλλοι δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες που διακομίσθηκαν την ίδια ημέρα στο ΚΑΤ (57 και 33 ετών), έχουν περιορισμένης έκτασης εγκαύματα άνω άκρων, ανταποκρίνονται στη θεραπεία και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT